Entrepreneurship

Boomabout: Ons verhaal

14 apr. 2024

Waar het allemaal begon.

Het verhaal van Boomabout begon vele jaren geleden als een idee. Een visie voor het leveren van hoge kwalitatieve service met een competitieve prijs. Dit door middel van het openzetten van de grenzen en tactisch outsourcen van herhaaldelijke en arbeidsintensieve taken.

Wie ben ik.

Ik ben geboren in Diest en heb heel mijn jeugd in Heusden en Koersel gespendeerd om dan te eindigen in Beringen. Ik ben dus een trotse Limburger. Ik heb alle hoeken van het land gezien alsook grootte delen van Europa. Ik heb hier veel interessante en mooie mensen leren kennen. Dit zijn ook de mensen die mij vandaag de dag helpen om het verhaal van Boomabout een werkelijk te maken.

Wie zijn wij.

We zien onszelf als de piraten van de marketing. Het geld dat de grote marketeers in hun eigen zakken steken willen wij terug verdelen onder de ondernemers. We willen dat iedereen een vechtende kans krijgt om te concurreren.

Wat bieden wij.

Met ons modulair aanbod bieden wij een oplossing voor elke vraag van Idee naar business tot marketing en after-care. We bieden modules, maar bieden ook elk onderdeel afzonderlijk aan als service. Zo hebben we een antwoord voor iedere ondernemer.

Heeft u een vraag of een goed idee?

Aarzel niet contacteer ons. We zullen kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

You May Also Like